Cum functioneaza platforma allAgro?

Allagro este platforma națională de vânzare și cumpărare produse alimentare en-gross. Platforma vine cu o solutie pentru fiecare producător sau cumparător: vânzarea și cumpărarea de produse alimentare en-gross, online, într-un mod simplu, rapid și mult mai eficient decât procedurile clasice.

De altfel, prin intermediul platformei allAgro se pot analiza prețurile de la diverși producători sau furnizori, reușind astfel să construiești o imagine de ansamblu asupra datelor comerciale și să alegi oferta sau produsul care te avantajează.

 1. Cum functioneaza?
  Foarte simplu și eficient :
 • Dacă ești cumpărător, atunci vei putea să publici oferta ta de cumpărare de produse alimentare en-gross. Procedura este fără restricții și facilitează comunicarea dintre vânzător și cumpărător;
 • Dacă ești vânzător, atunci ai posibilitatea de a publica oferta de vânzare a produselor alimentare en-gross;

Indiferent de statutul tău trebuie să știi că fiecare cerere sau ofertă vine la pachet cu toate datele de care ai nevoie, implicit caracteristicile produselor, ALLAGRO reușind astfel să conecteze atât cererea cât și oferta într-o singură platformă ușor de utilizat. Tranzacția întreprinsă va trece prin platforma ALLAGRO până la îndeplinirea tuturor conditiilor si obligatiilor.

De asemenea, pentru a garanta siguranță, promtitudine și profesionalism clienților noștri, toate plățile, documentele și statusurile de livrare trec filtrul Platformei ALLAGRO.

 1. Piața produselor alimentare este una dintre cele mai mari piețe din lume, însă are cel mai scăzut grad de tehnologizare. Ce pierderi cauzează acest fapt?

business-762538_1280

Piața produselor alimentare este și una dintre cele mai dificile, deoarece este nevoită să facă față unor dificultăți numeroase, precum:

 • Dificultati in cautarea si cumpararea produselor alimentare;
 • Lipsa solutiilor performante de vanzare;
 • Problema calitatii produselor alimentare;
 • Lipsa posibilitatilor de urmarire a surselor de provenienta si etapele de distributie;
 • Existenta multor intermediari;
 • Etape de distributie ineficiente;
 • Lipsa mecanismelor automate de indeplinire a obligatiilor;
 • Dificultatea de a gasi noi distribuitori.

La toate aceste minusuri se adaugă și gradul scăzut de încredere între „jucători”, prețurile mărite, birocratizarea proceselor care pot fi automatizate și simplificate. Se adaugă și lipsa voinței de integrare în tehnologii moderne, cauzată de lipsa de informare pe nișă tehnologică.

 1. Care sunt avantajele platformei?

Principalul avanjat al platformei ALLAGRO constă în optimizarea si simplificarea etapelor de achizitie și distributie, prin procedurile efectuate online.

De altfel, platforma noastră reduce costurile de distribuție cu minum 30 %, pe baza tehnologiei de inteligență artificială și machine learning.

Rating
Ce facem noi de fapt? ALLAGRO simplifică luarea deciziilor, făcând întreg procesul de vânzare și achiziție mai rapid și pliabil nevoilor clienților. Producătorii și cumpărătorii vor avea un rating bazat pe tranzacțiile realizate pe platformă, creînd astfel un liant de  încredere și profesionalism. Vei ști exact care sunt vânzătorii sau cumpărătorii în care să ai încredere.
Control
Principala noastră atribuție este de CONSULTARE și VERIFICARE a etapelor de tranzacționare, a actelor necesare, precum și a calității produselor și îndeplinirea condițiilor de contract.
Consultare zilnică și imediată
Departamentul nostru de vânzări și achiziții stă la dispoziția dumneavoastră zilnic pentru consultare, informare și ajutor privitor la  toate etapele de achizitie.

 • Catalog
  Catalogul produselor alimentare en-gross al platformei ALLAGRO este unic. Astfel, serviciile noastre aduc nu doar un plus de noutate, ci și un plus de performanță și confort în procesul de vânzare sau de achiziție.
 1. Cerintele clientilor
  Dacă dorești, poți solicita toate caracteristicile și specificațiile produselor pe care le vei primi în urma tranzacției.
 • Livrare sau ridicare personala?
 • Produsele trebuie impachetate sau nu?
 • Este nevoie de plata in avans?
 • Sunt necesare indeplinirea anumitor cerinte juridice?

Platforma ALLAGRO ia în considerare toate detaliile și oferă posibilitatea de vânzare/ cumpărare a produselor care sunt solicitate de client. Prin urmare, vei primi exact ce vrei, în cantitatea pe care o soliciți. Ofertanții vor pune la dispoziția ta cantitatea de produs pe care dorești să o achiziționezi.

 1. Siguranță
  Partea financiară nu este un motiv de îngrijorare. Banii rămân în cadrul platformei ALLAGRO până la îndeplinirea tuturor condițiilor necesare: plata, avansul, plata garantiilor.

Acest lucru oferă siguranță în procesul financiar atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător. Utilizatorii vor parcurge toate etapele de verificare a datelor personale.

GET THE BEST DEALS IN YOUR INBOX

Don't worry we don't spam

Show full profile

I am admin of Revendor site - the best theme for online money making and online business. We offer multivendor, multideal, user friendly, community hybrid themes with powerful and unique functions

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   allAgro.ro
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0