Produse alimentare en gross

De o bună perioadă de timp în spațiul virtual a fost speculată ideea achiziției online a produselor alimentare. Ca orice alt început, ideea de produse alimentare en-gros online poate crea reticență în rândul clienților și asta datorită întrebărilor la care aceștia nu găsesc răspuns și nesiguranței care nu a fost încă combătută.

Denumire

Preț

Comandă Minimă

10 Lei / Kg
10 Tone minim
7 Lei / Kg
15 Tone minim
14 Lei / Kg
5 Tone minim
8 Lei / Kg
20 Tone minim

Prin achiziția online de produse alimentare en-gros ieftine vei reuși să:

 • economisești timp;
 • faci o achiziție de o cantitate mare într-un mod simplu și rapid;
 • economisești energie;
 • economisești bani;
 • te bucuri de calitatea și prospețimea produselor de grădină sau a celor naturale de la producători de încredere.

Scapi de aglomerația din trafic și poți plăti prin modalitatea aleasă de tine și, mai mult decât atât, îți poți organiza facturile online, toate disponibile pe adresa ta de mail sau în contul tău de utilizator, de unde le poți ține evidența în cel mai sigur mod.

Avantajele utilizarii allAgro

Vinde / Cumpara

Alimente En-gross

Statistica preturi

En-gross Online

Catalog National

Producatori / Distribuitori

Consultanta

24/7

Cum functioneaza allAgro?

Etape de lucru:

Cumparatorul publica cererea de cumparare.

Vanzatorul publica oferta de vanzare.

Platforma conecteaza cererea cu oferta.

Tranzactia trece prin platforma pana la indeplinirea tuturor conditiilor.

Platile, statisticile, actele trec prin platforma allagro

Avantaje allAgro

USD

Lei

Euro

Pentru început, trebuie să recunoști că achiziția de produse alimentare en-gros online poate fi extrem de comodă și te scutește de mult timp pierdut prin piețe, la diverși vânzători. Te scutește și de complicațiile transportului și îți oferă și comoditatea specifică cumpărăturilor online. 

De altfel, toate achizițiile online sunt sigure și mai mult decât atât, toate produsele alimentare sunt expediate în timp util, cu garanția prospețimii pe care o găsești și în piață. 

În mediul online vei găsi cantitatea exactă de care ai nevoie, expediată în cel mai scurt timp și la standarde europene de calitate și siguranță. Să nu uităm că și producătorii care au reușit să se extindă în mediul online au reușit acest lucru datorită încrederii pe care au inspirat-o clienților, dar și calității care nu a fost nicicând îndoielnică. 

Fără nici un fel de nedumerire, achizițiile online pot fi făcute mult mai rapid, astfel că achiziția de produse alimentare en-gros ieftine aduce cu ea și un plus de economie a timpului, energiei și chiar a resurselor financiare. Asta deoarece, deseori, produsele alimentare online pot fi mult mai ieftine, fără ca gradul de calitate să aibă de suferit. 

Printr-un singur click vei reuși să ajungi aproape de miile de productori care pun la bătaie cele mai bune produse pentru tine. Astfel, printr-o organizare riguroasă, platforma allagro.ro de produse alimentare en-gros online aduce o varietate de produse, de la orez, mere și legume, la miere de albine și siropuri naturale. Partea cea mai bună în toată această ecuație este că produsele sunt proaspete și vin de la marii producători din țară și din străinătate. 

   Prin urmare, cred că nu ai nici un motiv pentru care să îți fie frică de achiziția online, având în vedere factorii decisivi care sunt în favoarea acestui fapt.

   Una peste alta, un alt plus este adus și de clienții care au încercat deja aceste servicii și sunt mulțumiți de calitate: de la starea produsului și până la livrarea lui. Astfel, ei au rămas clienți fideli producătorilor care își vând marfa online, acolo unde vei găsi și multe recenzii pozitive despre acest fapt.

   Timpul este o resursă limitată și extrem de prețioasă și printre singurele care nu pot fi recuperate. La fel e și cu calitatea unui produs, care nu poate fi negociată sau aproximată. Fără nici un fel de exagerare, achizițiile de produse alimentare en-gros online au grijă de aceste două lucruri importante, pentru ca fiecare client să aducă încă o bulină albă în coșul cu achiziții mulțumitoare.

   Popular products

   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 0
   Compara
   Floarea Soarelui

   Floarea Soarelui

   Vandut de: Agro-Cereale
   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 0
   Compara
   Legume test

   Legume test

   Vandut de: rehubdemo
   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 0
   Compara
   Legume test1

   Legume test1

   Vandut de: rehubdemo
   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 1
   Compara
   Legume test2

   Legume test2

   Vandut de: rehubdemo
   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 1
   Compara
   Ovaz

   Ovaz

   Vandut de: Agro-Cereale
   Adaugat la whislistRemoved from wishlist 1
   Compara
   Produse Piscicole test

   Produse Piscicole test

   Vandut de: rehubdemo
   allAgro.ro
   Resetare Parola
   Compara produse
   • Total (0)
   Compara
   0

   Autentificare

   Înregistrare

   Vrei sa cumperi En-gross?

   Vrei sa cumperi En-gross?